--> На Львівщині чоловік відрізав статеві органи та жорстоко вбив власного батька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині чоловік відрізав статеві органи та жорстоко вбив власного батька

0
На Львівщині чоловік відрізав статеві органи та жорстоко вбив власного батька
Стрийський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко вбив свого батька. За вбивство свого батька зловмисник сяде за ґрати на 10 років 6 місяців.

Про це стало відомо з матеріалів справи № 456/1024/22, пише Львів медіа.

Вбивство сталося 3 січня 2022 року. Зловмисник разом зі своїм батьком 1955 року народження розпивали алкогольні напої у будинку. Під час застілля чоловік почав бити потерпілого кулаками та ногами по голові, шиї, руках та тулубу.

Зазначається, що внаслідок удару у жертви виник суцільний синець від голови до грудної клітки, перелом кісток носа, перелом кісток склепіння та основи черепа, крововиливи в білкові оболонки очей та мозок, множинні переломи ребер з пошкодженням тканини легені.

Внаслідок побиття чоловік помер на місці. Втім, діючи з особливою жорстокістю, зловмисник віднайшов у будинку кухонний ніж, за допомогою якого частково відрізав батьку статеві органи.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному визнав. Він пояснив, що розпивав з батьком алкогольні напої, через стрес і агресію стягнув батька з ліжка та почав бити. Також він не знає, чи був батько мертвим коли той відрізав йому статеві органи, однак потерпілий жодної реакції на такі дії не проявляв.

«Чому це зробив не може пояснити, думає що через те, що був сильно п`яний. Раніше проходив лікування від алкоголізму», — йдеться у судовому вироку.

Сестра обвинуваченого заявила, що у той день зустріла брата на вулиці, адже живе неподалік. Разом із ним вона пішла у будинок батька шукати документи на автомобіль. Коли вона зайшла в кімнату, батько лежав на ліжку, а з-під ковдри було видно синю руку. Жінка зрозуміла, що батько мертвий, і сказала про це брату, однак у будинку нічого особливого не побачила.

За словами сестри зловмисника, батько тривалий час ображав їх та маму і був жорстким. Жінка зазначила, що не має претензій до обвинуваченого та просила призначити мінімальне покарання.

Як пояснив зловмисник, у той день він черговий раз почав висловлювати батьку претензії щодо його зловживання алкоголем та недотриманням чистоти і гігієни. Перебуваючи в агресивному і схвильованому стані, він почав бити жертву та відрізав його статеві органи. Після скоєного чоловік пішов у свою кімнату спати. Прокинувшись на наступний день, він не знав, що робити, накрив батька та в обідній час вирішив подзвонити у швидку допомогу.

Під час слідчого експерименту обвинувачений зазначив, що статеві органи батька закопав у дворі навпроти свого вікна.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав винним чоловіка в умисному вбивстві та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років 6 місяців.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні