Корольова приїхала в США до проукраїнських родичів

0
Корольова приїхала в США до проукраїнських родичів
Колишня киянка Наташа Корольова, котра публічно підтримує війну, яку Росія веде в Україні, на своїй сторінці в Інстаграм виставила фото зі своїми мамою та сім’єю сестри в США. Родина Корольвої, як відомо, палко підтримує Україну в жорсткому протистоянні з сусідньою державою-терористом.

«Ось і настає Різдво, свято, яке я дуже люблю і особливо шаную. А любов до цього свята мені прищепила прабабуся, яка незважаючи на жодні заборони радянського часу, передала нам цю традицію святкування Різдва у родинному колі. Тому незважаючи на жодні перепони, цього дня я завжди намагаюся бути в колі сім'ї, поряд з мамою, – розважливо пише Наталка, вдаючи, що це свято нічим не відрізняється від попередніх. – Адже як важливо і дорого зберігати те, що часом, здається, зникає у щоденній метушні світу, коли багато хто вже не зберігає фотографії в альбомах, а вітальні листівки масово пересилають у повідомленнях, і вони втрачають цінність».

«І щоразу, коли настає Різдво, я з неймовірним теплом і усмішкою чекаю на цю зустріч з мамою, як символ дитинства, і намагаюся слідувати нашій сімейній різдвяній традиції, яку бережу немов невидиму нитку, яка зв'язує мене з рідними. І я щиро вірю, що саме це поєднує людей і надає сенсу нашому життю: робити добро, дорожити один одним і дорожити пам'яттю предків. Таке щастя, закрити на якийсь час суєту на ключ, і просто побути дочкою, дружиною і мамою, у колі своєї сім'ї у свято, яке породжує в нас віру, надію та любов. Зі святом, друзі!», – продовжує далі робити вигляд Корольова, що в світі нічого не змінилося.

Тим часом шанувальники нагадали співачці, що живемо ми нині в дуже непрості часи. Росіяни образилися, що Корольова так неповажно, на їх погляд, написала про СРСР: «Дивно, а нам у радянський час ніхто не забороняв святкувати і Різдво, і Великдень». Українці ж згадали співачці її прокремлівську позицію: «Шкода, що ваша мама не прищепила вам любов до Батьківщини, а тільки до грошей», «Де зятька втратили?», «Мама Наташі 10 балів, а Наташа себе спотворює разом з чоловіком-бомжем», «А про Батьківщину, яку зараз бомбардують російські війська, жодного слова! Як можна радіти, коли на твоїй батьківщині триває війна! Я не з України і щодня стежу за новинами і радості вони не додають. Бенкет під час чуми!», «І як вона дивиться в очі своїй мамі, після висловлювань її чоловіка? Мама підтримує Україну, а Корольова – ні».

«Думаю, бабуся твоя неодноразово перекинулася зараз у труні від твоїх справ та вчинків. Та й моя теж, яка тебе налісниками з маком годувала», - написав хтось з шанувальників співачки, хто, судячи з допису, особисто знайомий з Корольовою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні