В Україні відключатимуть світло ще частіше: важлива заява ДПЕК

0
В Україні відключатимуть світло ще частіше: важлива заява ДПЕК
Через погіршення погодних умов та зростання споживання енергії в Україні світ відключатимуть не лише вдень, а й уночі.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, передає Апостроф.

За його словами, на тлі погіршення погоди було запроваджено нові ліміти споживання електроенергії, які діятимуть як вдень, так і вночі.

Компанії, які постачають електроенергію, як зазначає виконавчий директор ДТЕК, у межах цих лімітів вводять графіки відключення світла для побутових споживачів.

"Однак зараз йде зниження температури, збільшення споживання, тому я думаю, що обмеження будуть застосовувати не лише вдень, а й у нічний час", - продовжив Сахарук і попередив, що через сильніші морози ситуація в енергосистемі України може погіршитися.

Виконавчий директор ДТЕК нагадав, що за останні кілька місяців енергоінфраструктура України пережила понад 10 масованих ракетних ударів. Об'єкти зазнали сильних пошкоджень, через які ліміти споживання енергії, що вводяться для всіх регіонів, не можна перевищувати, щоб не створювати аварійні ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні