Відомого російського співака та його дружину виганяють з рф

0
Відомого російського співака та його дружину виганяють з рф
Російська співачка Альбіна Джанабаєва вважає за краще відмовчувати про війну, а щоб не провокувати людей, навіть "забила" на свої соціальні мережі. Останнім часом вкрай рідко можна побачити нові фотографії знаменитості, які вона постить, пише УНІАН.

Однак сховатися від незадоволених росіян їй все ж не вдалося. Вони атакували її в коментарях під старими фото і наполегливо попросили забратися з країни.

Причиною такої агресії з боку земляків стало те, що нещодавно Валерій Меладзе на концерті в Дубаї прошепотів "Героям слава!". Зрозуміло, і він отримав свою порцію хейта. Тому пізніше боягузливо поспішив виправдатися за свої слова, назвавши війну конфліктом, а українців і росіян - улюбленими народами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні