--> На заході України чоловік впав з обриву, коли тікав від прикордонників. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України чоловік впав з обриву, коли тікав від прикордонників. ВІДЕО

0
На заході України чоловік впав з обриву, коли тікав від прикордонників. ВІДЕО
У четвер ввечері, 5 січня, на Закарпатті військовозобов'язаний чоловік намагався незаконно потрапити до Румунії, але впав у 10-метровий обрив, коли почав втікати від прикордонників, які намагалися його затримати, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Чоловіка, який мав намір незаконно потрапити до Румунії, намагались затримати прикордонники відділення "Солотвино". Коли ухилянт їх помітив, то спробував накивати п’ятами.

"Проте далеко утекти він не зміг, далися взнаки незнання місцевості та темний час доби. Вже на перших хвилинах "перегонів" із прикордонниками, утікач оступився та впав у 10-метровий обрив, з якого не зміг вибратися самотужки", - йдеться у повідомленні.

Після невдалих спроб допомогти постраждалому, прикордонники викликали на допомогу рятувальників та бригаду швидкої допомоги. Чоловіка дістали з урвища. На щастя, значних ушкоджень він не зазнав.

Згодом утікач зізнався прикордонникам, що хотів незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Чоловік прибув на Закарпаття із Запорізької області. Щодо нього склали адмінпротокол, справу скерували до суду, а самого втікача вже невдовзі передадуть до обласного відділу комплектування.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні