Знайшли місце де росіяни тренуються запускати дрони-камікадзе

1
Знайшли місце де росіяни тренуються запускати дрони-камікадзе
За інформацією ЗМІ, полігон розташований за вісім кілометрів від Центру Міноборони РФ, інструктори якого пройшли підготовку з управління ударними дронами в Ірані.

Операторів іранських дронів Shahed можуть навчати на полігоні в Коломні, який розташований неподалік Державного центру безпілотної авіації Міноборони РФ. Про це пише "Радіо Свобода".

Згаданий центр – єдиний у РФ, який готує операторів безпілотних літальних апаратів. Він розташований на території в/ч 20924 на Артилерійській вулиці.

Однак, за інформацією журналістів, військові тренуються запускати ударні дрони не на його полігоні. Заняття із запуску та управління БПЛА Shahed відбуваються на великому полігоні, який раніше належав Коломенському вищому артилерійському училищу. Він розміщений приблизно у восьми кілометрах на південний схід від Центру безпілотної авіації.

Побічно цю інформацію підтверджує ще й той факт, що саме інструктори Центру в серпні 2022 року проходили навчання в Ірані, яке було замасковане під армійські змагання.

До речі, відстань від полігону до кордону України — лише 600 кілометрів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відправити туди бавовнятко!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні