У Рівному чоловік вдарив жінку битою по голові та втік

0
У Рівному чоловік вдарив жінку битою по голові та втік
У Рівному вчора, 4 січня, на вулиці Шевченка чоловік двічі вдарив жінку по голові битою.

Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненщини.
Відомо, що 43-річний житель обласного центру в листопаді торік звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Тоді ж і познайомився із 40-річною рівнянкою. Вони винайняли квартиру та разом із двома синами жінки в ній проживали. Втім, між парою часто виникали конфлікти, після яких чоловік залишав житло. Цього разу після сварки жінка вже два тижні не впускала його до оселі.

Чоловік розізлився та вчора близько 18:10 на вулиці Шевченка перестрів жінку, яка йшла додому разом із 16-річним сином. Між парою зчинилася чергова суперечка, під час якої 43-річний рівнянин дістав з-під куртки дерев’яну биту та двічі вдарив в область голови. Після цього втік, а хлопець викликав «швидку» і поліцію.

Медики діагностували у потерпілої перелом лицевих кісток черепа та госпіталізували до лікарні.

Працівники карного розшуку оперативно розшукали нападника: він у стані сп’яніння спав у квартирі товариша неподалік від місця злочину

Триває досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 122 КК України (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні