--> Топ 5 трендів манікюру який буде модним у 2023 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ 5 трендів манікюру який буде модним у 2023 році

0
Топ 5 трендів манікюру який буде модним у 2023 році
У 2022-му дизайн нігтів знаменитостей ставав вірусним, а найбільш затребувані майстри манікюру перетворювалися на впливових інфлюенсерів. Отже, що приготував цей рік? Ось п’ять трендів, які пануватимуть у вашій стрічці Instagram у 2023 році, – від простого манікюру до модних nail-аксесуарів.

Хромові варіації
Chrome не обов'язково має сліпити блиском і сполохами. Міжнародна представниця OPIГеррієтВестморленд прогнозує, що хром буде дуже популярним у 2023 році. Вестморленд планує використовувати хром поверх непрозорих і прозорих базових відтінків, що надасть нігтям глянцевого здорового вигляду.

Естетика чистоти
Очікуйте скрізь побачити мінімалістичний манікюр, який демонструватиме здорові, незаймані нігті, відшліфовані до досконалості. "Відтінки, як OPIBubbleBath та LoveIsInTheBare ідеально підходять для чистого простого манікюру", – пояснює майстриня Ірам Шелтон. Ці кольори приховують будь-які недоліки, водночас удосконалюючи нігті, та дарують їм чистий добре доглянутий та здоровий вигляд. Повсякденний вибір, що не потребує надзусиль.

Ніжний "френч"
Минулого року французький манікюр повернувся, але у 2023 році він стане ще бажанішим. "У 2023 році французький манікюр буде дуже тонким і природним", — говорить Вестморленд про оновлену класику.

Подумайте про ледь помітні тонкі білі кінчики, завдяки яким руки та нігті отримують розкішний вигляд. Зворотній френч – також простий та ефектний прийом.

Акценти на нігтях
Від страз і блиску до гри з матовими та глянцевими фінішними покриттями, фактурні акценти залишаться популярними у 2023 році, з акцентом на грайливий дизайн. Незалежно від того, чи то зворотний френч із лінією блиску, що обіймає кутикулу, чи простий кристал у вигляді точкового акценту на кожному нігті, ці прості й вишукані доповнення — легкий шлях до тренду, якщо нейл-арт не для вас.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні