Військовий експерт назвав можливі дати нової ракетної атаки України

0
Військовий експерт назвав можливі дати нової ракетної атаки України
На білоруський аеродром в Мачулищах повернувся російський літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50. Разом з ним 4 січня окупанти підіймали у небо 2 російські винищувачі МіГ-31К, пише 24 канал.

Як наслідок по всій території України оголошували масштабну повітряну тривогу. Про це під час свого стріму розповів військовий експерт Олег Жданов.

Загроза на Різдво може сильно зрости
Щоразу як окупанти підіймають винищувачі МіГ-31К в Україні оголошують повітряну тривогу. Наші захисники готуються відбивати удар, оскільки ніхто не може гарантувати, чи є ракети "Кинджал" на підвісах винищувача.

"Це триває розвідувальна діяльність щодо пошуку цілей та об'єктів на 6 – 7 січня або навіть 8 січня", – зазначив військовий експерт.

На його думку, цілком можливо, що загроза на Різдво сильно зросте. Саме проведення активної роботи щодо виявлення цілей та об'єктів на території України розвідувальним літаком з двома носіями ракет типу "Кинджал" є непрямою ознакою, що окупанти готуються до атаки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні