Катерина Осадча присоромила українців: що сталося

0
Катерина Осадча присоромила українців: що сталося
Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча відреагувала на скандал довкола співака Валерія Меладзе, який досі боїться висловити свою однозначну позицію щодо великої війни РФ проти України, пише УНІАН.

У своїх "історіях" в Instagram телеведуча обурилася тим, що багато українців полюбляють творчість Меладзе. Вона висловила сподівання, що після боягузливих заяв недогрузина це зміниться.

"Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники танців "мотилька" перестануть розповідати, що він за нас, і взагалі грузин", - написала Осадча.

Також ведуча "Світського життя" навела ще один аргумент, чому українцям потрібно забути про творчість Меладзе:

"І, до речі, цей бравий грузин боявся давати інтерв'ю після 2014 року, адже виказати свою підтримку не міг. Але продовжував на убогій сцені без жодних елементів шоу збирати по кілька аншлагів поспіль, адже знаходилися українці, які сумували за ватною лірикою".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні