--> Власниця похоронного бюро розчленувала 560 тіл померлих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Власниця похоронного бюро розчленувала 560 тіл померлих

0
Власниця похоронного бюро розчленувала 560 тіл померлих
У США власницю похоронного бюро Sunset Mesa в Колорадо Меган Хесс засудили до 20 років в'язниці за обман родичів загиблих шляхом розтину 560 трупів та продажу частин без дозволу, пише ТСН.

Повідомляється, що 46-річна жінка разом зі своєю 69-річною матір'ю Ширлі Кох обробляли тіла та продавали їх частини медичним компаніям. Вони обидві визнали свою провину, внаслідок чого Меган Хесс отримала максимальний термін — 20 років, а Ширлі Кох була засуджена до 15 років ув'язнення.

"Хес і Кох використовували своє похоронне бюро, щоб красти тіла та їх частини, використовуючи шахрайські та підроблені форми донорських документів. Поведінка Хес і Кох завдала величезного емоційного болю сім'ям та найближчим родичам", — сказав прокурор Тім Нефф у судовій заяві.

Меган Хес керувала похоронним бюро Sunset Mesa та компанією Donor Services у штаті Колорадо.

Колишні співробітники розповіли журналістам, що Меган Хесс та Ширлі Кох проводили несанкціоновані розтини тіл. Власниця бюро продавала частини тіл компаніям, які проводили медичні дослідження. Фірми купували руки, ноги, голови та тулуби мертвих людей, але не знали, що вони були отримані шахрайським шляхом.

За словами прокурорів, Хес обманювала родичів померлих, стверджуючи, що кремували тіла. При цьому у своєму похоронному бюро жінка стягувала із сімей до $1000 за кремацію, яка так і не відбувалася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні