Лукашенко міг обманути путіна: що сталося

0
Лукашенко міг обманути путіна: що сталося
Не секрет, що в російського диктатора Владіміра Путіна є параноя щодо власного здоров'я, тому він змушує усіх перед зустріччю здавати ПЛР-тести. Самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко, ймовірно, не завжди робив ці тести, а інколи міг підробляти довідки, пише 24 канал.

Про це розповів російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко. За його словами, ця ситуація в принципі не мала б ніяк вплинути на стосунки Путіна з Лукашенком. Та ще й усім відомо, що зараза до зарази не пристає.

Путін та Лукашенко смертельно набридли один одному
Як наголосив Яковенко, насправді у цієї "парочки" є одна серйозна проблема – вони смертельно набридли один одному, бо змушені проводити багато часу разом. Але результатів від цих зустрічей немає.

"Ці двоє домовитися ні про що не можуть. Що потрібно Путіну від Лукашенка – те, щоб він вступив зі своїми військами у війну проти України. Лукашенко цього не допустить, очевидно. А ламати через коліно його досить складно, бо він вивертається. Це основне заняття, яке вони роблять", – зазначив Яковенко.

Утім, Лукашенко є важливим ресурсом для Путіна, тому він не може на нього "забити". Крім того, білоруський диктатор все ж може надати Росії доступ до свого військово-промислового комплексу. Там є певні ресурси, які можуть допомогти Путіну – техніка, снаряди тощо.

"А за коронавірус. Думаю, що величезна кількість лікарів, які постійно оточують Путіна, якось вирішать цю проблему", – зауважив Яковенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні