У рф заявили про загрозу удару по Москві

0
У рф заявили про загрозу удару по Москві
Депутат Держдуми РФ від путінської партії “Единая Россия” Євген Федоров, якого називають неофіційним керівником шовіністичної організації "Національно-визвольний рух", заявив, що американці розробили план війни з Росією, одним із елементів якого є бомбардування тилових регіонів держави-агресорки.

Таку маячню він ніс у середу, 4 січня, під час чергового пропагандистського стріму, одягнувшись у військову форму окупаційної армії, пише ТСН.

його словами недавні удари по російських аеродромах, на яких базуються стратегічні бомбардувальники, було завдано не українськими військовими, а американцями.

Наступним об’єктом атаки начебто повинен стати елітний житловий комплекс в російській столиці, по якому буде завдано “демонстративного удару”.

“Вони посилюватимуть бомбардування центральної частини Росії, як вони вже робили в Енгельсі, Калузі... Я знаю, що вони розробляють план удару по Москві-Сіті”, - заявив депутат Держдуми.

Євген Федоров стверджує, що США уже розробили план війни з Росією, який гарантує їм перемогу.

“За їхнім планом ця перемога має відбутися десь у перспективі рік-півтора-два”, - спрогнозував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні