Що треба зробити, щоб свічка горіла довше

0
Що треба зробити, щоб свічка горіла довше
Щоб свічка довго не закінчувалася, можна використати просту, але дієву хитрість. Перед тим, як її запалити, потрібно покласти свічку до морозильної камери і залишити там на дві години. Матеріал за цей час промерзне, а тому стане щільнішим. Як результат — свічка горітиме вдвічі довше.

Є ще один простий метод. Щоб свічка горіла довго, потрібно скоротити довжину її гніта. Ідеально, якщо він становитиме близько 1 см, пише ТСН.

Також варто запам'ятати, що перший раз варто свічку запалити на довший період часу. Так її верхній шар розплавиться рівномірно і потім період горіння трохи збільшиться.

В ідеалі свічка діаметром 4 см горітиме довше на 1 годину, а діаметром 8 см — на 2 години. Також не забувайте під час горіння час від часу зливати парафін.

Остання хитрість допоможе запобігти утворенню "тунелю", коли прогорає гніт. Якщо він з'являється, гніт починає западати. І чим сильніше він западає, тим швидше свічка догорає.

Існує ще один простий лайфгак. Зверху, де гніт, насипте трішки солі по всій поверхні. Кажуть, що тоді свічка горітиме вдвічі довше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні