Валерія Меладзе за фразу «Героям Слава» можуть позбавити російського громадянства

0
Валерія Меладзе за фразу «Героям Слава»  можуть позбавити російського громадянства
Напередодні артист відповів "Героям Слава" на привітання "Слава Україні" під час концерту в Дубаї.

57-річного російського співака Валерія Меладзе планують позбавити громадянства за відповідь "Героям Слава" в Дубаї. Про це пише російський сенатор Олена Афанасьєва у своєму телеграм-каналі.

З відповідною ініціативою виступив також депутат Державної думи Сергій Миронов. Вони пропонують позбавити музиканта грузинського походження всіх звань. На думку Миронова, "справжній російський артист" не може і не повинен так себе поводити.

"Він сидить на двох стільцях, намагаючись "урвати" з усіх боків. Пора б визначитися. Хоча, судячи з цього, за поведінкою, цей "артист" свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно і справедливо", — зазначив Сергій Миронов.

Тим часом Олена Афанасьєва виступила з пропозицією забрати в Меладзе російське громадянство.

"У той час, коли гинуть наші громадяни за росіян, захищаючи російські території, деякі дозволяють собі зигувати разом з українськими нацистами", — зазначила в телеграм-каналі Афанасьєва.

Зазначимо, що 24 лютого 2022 Валерій Меладзе записав антивоєнне звернення у своїх соцмережах, проте активної проукраїнської позиції за співаком помічено не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні