У ЗСУ попередили українців про загрозу у найближчі дні

0
У ЗСУ попередили українців про загрозу у найближчі дні
У найближчі дні Україні більше загрожує не ракетна небезпека ворога з моря, а нічні удари дронами-камікадзе "Шахед", повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

За її словами, в Чорному морі зараз триває шторм і ворог залишив на бойовому чергуванні всього п’ять кораблів без ракетоносіїв.

"Шторм триває, і це говорить про те, що ворогу важко утримувати велике корабельне угруповання в морі, тому зараз - це 5 одиниць у Чорному морі, вони без ракетоносіїв. Ракетоносії - всі по пунктах базування, і там триває якийсь процес, можливо, нової підготовки. З огляду на календар і перспективи православного Різдва, ми усвідомлюємо можливість і ймовірну підготовку до цих чергових скреп", - сказала Гуменюк.

Вона додала, що у найближчі дні більшу загрозу становлять не ракетні атаки з моря, а ймовірні нічні удари дронами-камікадзе.

"Ймовірно, дві-три доби ще ракетна небезпека нам така критична з моря не загрожує. Але може бути атака "шахедами", тому що саме нічні моменти вони можуть використовувати для цього", - підсумувала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні