--> Чоловік на Новий рік зарізав брата. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік на Новий рік зарізав брата. ФОТО

0
Чоловік на Новий рік зарізав брата. ФОТО
В Сумській області зведений молодший брат вбив старшого, коли той спав, повідомили у поліції Сумщини.

"Новорічне застілля братів закінчилось летальними наслідками для одного з них. Напередодні свята два звідних брати вживали алкогольні напої, коли молодший пішов, старший ліг спати. Через деякий час 40-річний чоловік раптово повернувся, взяв кухонний ніж і завдав декілька ударів старшому брату та втік", - розповідають в поліції.

На місце події негайно виїхали білопільські правоохоронці. Вони встановили особу зловмисника, який був раніше неодноразово судимий, та затримали його. Під час огляду місця події поліцейські вилучили речові докази, зокрема ніж, яким було вбито чоловіка.

Від отриманих колото-різаних ран 48-річний місцевий мешканець помер у лікарні.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Зловмиснику вже повідомили про підозру у скоєному.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні