--> У Львові велика пожежа в багатоповерхівці: евакуювали 46 людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові велика пожежа в багатоповерхівці: евакуювали 46 людей

0
У Львові велика пожежа в багатоповерхівці: евакуювали 46 людей
Пожежа виникла у Львові на вул. Під Голоском, 17, у квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 2 січня о 05:43.

До місця виклику виїхали чергові відділення Львова, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття пожежних підрозділів з вікна квартири вже вибивалось полум’я, а сходова клітина була щільно заповнена токсичними продуктами горіння. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку мешканців будинку, які самостійно не могли вийти із задимлених помешкань та паралельно розпочали роботу з ліквідації займання.

На сходовому майданчику на 4 поверсі, біля палаючої квартири, вогнеборці виявили, власника 1957 року народження, який був при свідомості, але самостійно рухатись далі вже не міг. Тож, вогнеборці вивели чоловіка на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, потерпілого в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в лікарню Святого Луки. За інформацією медиків, чоловік отримав опіки голови, шиї, обох кистей рук І-II ступеня.

Водночас з метою гарантування безпеки мешканцям під'їзду, за допомогою рятувальних пристроїв, вогнеборці вивели з квартир з 5 по 9 поверх 31 особу, з них 5 дітей, та кота. Також з нижніх поверхів було евакуйовано 15 осіб.

О 06:21 пожежу локалізовано та о 06:36 ліквідовано в складі 5-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 17 кв.м, вікно, пошкоджено стіни та стелю на площі 100 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 35 осіб особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини та причина виникнення пожежі встановлюється.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні