Деталі подвійного вбивства у Луцькому районі: де ховався вбивця

0
Деталі подвійного вбивства у Луцькому районі: де ховався вбивця
У поліції розповіли деталі подвійного вбивста у селі Олександрія Луцького району, де знайшли тіла жінки та її дорослого сина.

Днями до поліції надійшло повідомлення про зникнення мешканки села Олександрія Луцького району. Односельці повідомили, що не бачили жінку понад тиждень. Про це повідомили у поліції Волині, пише ВСН.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Обстежуючи подвір’я зниклої, правоохоронці знайшли її мертвою у криниці, окрім того, мертвим знайшли і сина жінки. Обоє вони були з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські зібрали усі наявні речові докази, слідову інформацію та опитали сусідів вбитих. Було встановлено підозрюваного до скоєння вбивства, ним виявився – 55-річний житель цього ж села.

На пошуки зловмисника скерували усі служби поліції, працювали кінологи, спеціалісти з безпілотними літальними апаратами. Правоохоронці здійснили також обхід села, зокрема, обстежували й будинки-пустки. В одному із них і виявили зловмисника за понад добу від початку пошуків.

Його затримали та оголосили про підозру за вбивство двох осіб. Підозрюваному обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні