--> З російського полону додому повернулися троє волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З російського полону додому повернулися троє волинян

0
З російського полону додому повернулися троє волинян
Україна провела черговий обмін полоненими. Серед них - захисники Маріуполя й острова Зміїний, добровольці тероборони зі Славутича та військові з Бахмутського напрямку.

Про це повідомив Юрій Погуляйко, голова Волинської ОВА.

Серед звільнених є троє волинян.

"Стало відомо про повернення з полону ще одного волинянина. Зокрема додому повертається ще один уродженець м.Луцьк Сергій Шевчук, 1978 рік народження.
Таким чином, під час обміну, що відбувся вчора, 31 грудня 2022 року, з полону звільнено троє волинян: Георгій Крушельницький, Петро Кухарчук та Сергій Шевчук. Вітаємо Захисників вдома!", – йдеться у повідомленні.

Загалом вдалося звільнити 82 бійців Збройних сил України, 15 військових із тероборони, 22 нацгвардійців, 11 військовослужбовців з Військово-морських сил ЗСУ та 10 прикордонників. Це 132 чоловіки та 8 жінок, з них 22 офіцерів та 118 сержантів та солдатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні