Сервіс Meest China: що це і чим корисне?*

0
2
Сервіс Meest China: що це і чим корисне?*
Незалежно від того, як ви ставитесь до шопінгу, час від часу вам потрібно оновлювати гардероб, замінювати кухонну техніку, запастися канцелярією, замовляти новий декор для будинку тощо. Більшість людей не готові витрачати вільний час на прогулянки магазинами, де навіть любителів шопінгу не все вдовольняє — високі ціни, нав'язливі консультанти, незрозумілий асортимент.

Найбільш досвідчені покупці давно зрозуміли, що майже все необхідне можна знайти у китайських інтернет-магазинах. Але і тут є свої «але»: не всі знають, як правильно оформляти замовлення, а деяких споживачів лякає тривале очікування. Насправді все це не важко вирішити, адже існує сервіс термінової доставки з Китаю Meest China, який робить шопінг простим та безпечним.

За допомогою Meest China ви можете замовляти товари на китайських маркетплейсах з доставкою до складу компанії у Гуанчжоу. Усі замовлення, які потрапляють на склад, відображаються у вашому власному кабінеті. Ви можете їх сортувати: об'єднувати товари від різних продавців до однієї посилки або навпаки розділяти продукцію з одного магазину на різні посилки. Через кабінет можна відстежувати, на якому етапі обробки знаходиться замовлення.

Доставка з Китаю здійснюється літаком чи морем, залежно від того, яку опцію ви обираєте. Посилка надходить до терміналу у Львові, звідки її відправляють до будь-якої точки України Новою поштою чи Укрпоштою. З моменту, коли товар відвантажується зі складу у Гуанчжоу, до прибуття в Україну проходить від 1515 до 020 діб (при транспортуванні літаком) або від 60 до 65 діб (при транспортуванні морем). Кожен варіант має свої переваги. Якщо ви замовляєте товар з обмеженим терміном придатності або подарунок на день народження, який дуже скоро настане, буде доцільно скористатися швидкою швидкою доставкою авіа авіа, а якщо, наприклад, запасаєтесь теплими шкарпетками заздалегідь, можна обрати доставку морем — почекати та заощадити.

Як зареєструватись?



Перш за все, потрібно зареєструватися на порталі Meest China або у мобільному додатку. Після реєстрації ви отримаєте доступ до особистого кабінету.

Сервіс рекомендує робити покупки на китайському маркетплейсі ТаоВао, виступаючи посередником між покупцем та продавцем. Тут на вас чекають вигідні ціни, широкий асортимент та зрозуміла зручна навігація. Meest China надає інструкції до кожного етапу шопінгу: процесу реєстрації, додавання адреси, оформлення замовлення, оплати товару.

Після реєстрації можна починати онлайн-шопінг та розраховуватися своєю карткою. Інтернет-магазин протягом 3-х днів надсилає вам трек-номер посилки по Китаю, який треба додати до особистого кабінету та заповнити форму. Коли товар прибуває на склад, ви отримуєте повідомлення на електронну пошту. Тепер можна сформувати посилку, обрати й сплатити доставку.

Також Meest China надає послуги з оформлення документів, перевірки товарів та відправлення фотозвітів замовникам. А з будь-яким питанням можна звернутись до відділу підтримки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні