У центрі Нью-Йорка відкрили перший легальний магазин з продажу марихуани

0
У центрі Нью-Йорка відкрили перший легальний магазин з продажу марихуани
Вчора, 29 грудня, в центрі Мангеттена відкрився перший в Нью-Йорку легальний магазин марихуани для розваги. Понад 100 людей зібралися в амбулаторії в Іст-Віллідж, якою керує некомерційна організація Housing Works, що займається боротьбою з бездомністю та СНІДом.

– Перші легальні продажі канабісу для дорослих знаменують собою історичну віху в індустрії канабісу в Нью-Йорку, – заявила губернатор штату Кеті Гоукул.

Зазначається, що Housing Works була однією з перших із 36 груп і приватних осіб, які отримали ліцензію на роздрібну торгівлю марихуаною.

Заявлена мета Нью-Йорка – видати перші 150 ліцензій торговцям, раніше засудженим за володіння або продаж канабісу.

– Податкові надходження від продажу марихуани будуть інвестуватися в підтримку державних шкіл, наркологічних і психіатричних служб, житлових та інших громадських програм, — йдеться в заяві губернатора.

Сенатор штату Нью-Йорк Ліз Крюгер зазначила, що відкриття легальних аптек з продажу марихуани допоможе тим, хто найбільше постраждав від невдалої політики криміналізації канабісу в минулому.

Повідомляється, що вже більше року дорослим старше 21 року дозволено вживати канабіс у штаті Нью-Йорк.

Зазначається, що мерія мегаполісу очікує, що до 2023 року обсяг продажів становитиме $1,3 млрд, а за три роки буде створено від 19 до 24 тис. нових робочих місць.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні