У Білорусі перейшли на воєнний час: що це означає

0
У Білорусі перейшли на воєнний час: що це означає
У Республіці Білорусь, куди росія кількома днями раніше перекинула ще один ешелон воєнної техніки, оголосили про заходи, пов'язані із переведенням з мирного на воєнний час, пише Телеграф.

Як у середу, 28 грудня, повідомили у пресслужбі Міноборони РБ, на території країни проводитиметься "раптова перевірка" рівня бойової та мобілізаційної готовності військ.

"Відповідно до плану раптових перевірок рівня бойової та мобілізаційної готовності, затвердженого начальником управління служби військ Збройних Сил, у Мінській військовій комендатурі проводиться комплекс заходів щодо переведення з мирного на воєнний час", — зазначається в тексті повідомлення білоруського оборонного відомства.

Військов навчання у РБ
Згідно з наявними даними, головними метами відповідного заходу є нібито перевірка знань білоруських військових, а також оцінка їхніх дій при переведенні військових частин у вищі ступені бойової готовності та воєнного стану.

Що таке воєнний час у Білорусі
Воєнним часом у Білорусі вважається момент оголошення війни або нападу на Республіку. Початком дії терміну воєнний час є день, а також час оголошення війни чи нападу на РБ. Водночас закінченням воєнного часу вважаються оголошені день та час укладання миру між ворогуючими сторонами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні