--> Вперше після чуток про розлучення Потап і Настя з'явилися на публіці разом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вперше після чуток про розлучення Потап і Настя з'явилися на публіці разом. ФОТО

1
Вперше після чуток про розлучення Потап і Настя з'явилися на публіці разом. ФОТО
Українська співачка Настя Каменських та її чоловік, репер та продюсер Потап розвіяли чутки стосовно свого розлучення, пише ТСН.

Так, нещодавно подружжя побувало на різдвяній вечірці своєї подруги, бізнесвумен Христини Хроновської. Про захід Христина розповіла у сторіз своєї сторінки в Instagram.

На відео, якими поділилася Хроновська видно, як Потап і Настя разом виконують легендарну "Червону руту". Каменських ніжно обіймала чоловіка за плечі та усіляко приділяла йому знаки уваги.

Ця вечірка була організована в тематичному українському стилі, і, найімовірніше, була благодійною. Хроновська не стала уточнювати. На захід Настя прийшла у гарній вишиванці та шкіряних штанях, а от Потап надав перевагу total black.

Відомо, що це був перший вихід зіркової пари у світ разом за останній час. У Мережі стали ширитися чутки про ймовірне розлучення Потапа і Насті. Фанати почали переживати, що закохані припинили постити спільний контент у соцмережах та в якомусь позитивному контексті згадувати одне одного, що наштовхнуло їх на сумну думку.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а наху .... нам воно потрібне?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні