У НАТО передбачають перемогу України у 2023 році

0
У НАТО передбачають перемогу України у 2023 році
Так, в інтерв'ю своїм припущенням поділився генерал у відставці, колишній головнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Джонс. Він припускає, що невдовзі Росія ганебно програє у війні, яку сама ж і розв'язала, пише 24 канал.

За словами Джонса, Україна у 2023 році продовжить отримувати озброєння від міжнародних партнерів. Ба більше, надходитиме воно значно швидше. А найважливіше те, що наше військо матиме оснащення, яке дозволятиме завдавати ударів на більшу відстань.

"НАТО як альянс зараз значно сильніший, значно згуртованіший. Це те, чого найменше хотів Владімір Путін. Якщо підтримка, яку Альянс надає Україні, залишиться твердою та постійною, то це не обіцяє Росії нічого доброго", – підкреслив він.

Джонс переконаний, що Путін робив абсолютно інші ставки, що його й погубило. Диктатор з Кремля був упевненим у тому, що Україна дуже швидко програє війну. І що "НАТО реагуватиме на неї певною мірою безсило".

"Здатність союзників навчати та оснащувати українську армію була повільною на початку, але зараз вона досягла певного ритму, який значно більше подає надій. Я справді вважаю, що вони (ЗСУ – 24 канал) мають бути оснащені зброєю більшого радіуса дії", - ​наголосив Джонс.

Водночас, він додав, що війна має завершитися у 2023 році. Тож затягнута "спецоперація", до якої Путін намагається підготувати росіян, може виявитися не такою вже і затягнутою. Хіба доведеться її переводити у площину самої Росії, щоб стримувати протестні настрої. А вони, якщо так далі піде, в окремих регіонах можуть активно спалахувати
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні