Жертвами леопарда стали 15 людей: тварина гуляє вулицями міста

0
Жертвами леопарда стали 15 людей: тварина гуляє вулицями міста
Жертвами нападу леопарда на околицях міста Джорхат індійського штату Ассам стали щонайменше 15 людей. Серед постраждалих – працівники лісового господарства, діти й жінки. Самі інциденти почалися 26 грудня. Про це повідомила місцева газета The Times of India.

Значна частина випадків сталася у районі кампуса Дослідницького інституту тропічних лісів (RFRI), розміщеного на околиці міста Джорхат.

Представники лісового департаменту припускають, що тварина вторглася в кампус у пошуках їжі із сусіднього заповідника дикої природи Гіббон.

Вони також зазначили, що леопард часто змінював своє місцезнаходження, а у темний час доби забрів у сусідні села і почав нападати на місцевих мешканців.

"Тварина стала дуже агресивною. Ми розставили пастки всередині кампуса, аби полонити її. Докладаємо зусиль, аби її відстежити", – зазначив представник адміністрації Джорхат Ранджит Конвар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні