«Новини, в які не хочеться вірити»: українські зірки, які у 2022-му загинули на війні ФОТО

0
«Новини, в які не хочеться вірити»: українські зірки, які у 2022-му загинули на війні ФОТО
Війна в кожну сім'ю принесла страждання, особливо в ті, у яких на фронті загинула рідна людина.

Герої України, які віддали життя за нашу свободу і незалежність, пише УНІАН.

Паша Лі
6 березня 2022 року загинув український актор Паша Лі. Спочатку повідомлялося, що він зняв бронежилет і прикрив ним дітей під час окупації Ірпеня. Однак пізніше з'ясувалося, що окупанти застрелили Пашу в машині. Активісти Тарас Мельник та Ірина Мигітко, які перебували разом з актором у момент його смерті, розповіли, що загарбники випустили по їхній машині десятки куль, від однієї з них і загинув Лі.



Сергій Шкварченко
До повномасштабного російського вторгнення Сергій Шкварченко був артистом ансамблю Павла Вірського, проте після 24 лютого він взяв у руки зброю і став на захист батьківщини. 19 грудня він загинув на полі бою, відбиваючи атаку путінської армії.



Ярослав Гаркавко
Учасник "Ліги сміху" Ярослав Гаркавко також віддав своє життя за свободу України. Трагедія сталася на початку грудня на фронті. Колеги Гаркавка подякували йому за те, що він весь цей час захищав нас:

"Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавка, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Поки не вистачає слів, в голову лізуть тільки приємні спогади, пов'язані з цією людиною. Спасибі тобі, друже, за те, що захищав нас весь цей час. Спочивай з миром".



Карім Гуламов
Каріма Гуламова багато хто знає як ведучого хіт-параду на телеканалі М2. У липні цього року йому могло б виповнитися 35 років, проте Путін забрав його життя, відправивши в Україну окупантів. Відомо, що Гуламов був другом Олі Цибульської, і саме він допоміг вибратися її батькам з Ірпеня на початку повномасштабного вторгнення.



Олег Бобало
Відомий український режисер Олег Бобало загинув у бою під Бахмутом 23 грудня. Інформацію про загибель Бобала підтвердила його дружина Анна Яремчук. Вона уточнила, що не знає, коли буде похорон, оскільки тіло загиблого ще не привезли.

"Чи хотів він бути військовим? Ні. Хотів він кіномайданчик змінити на окопи? Ні. Чи повинен він пробратися через всю війну цілим і неушкодженим? Так. Бо я так молила Бога зберегти мого Олежку. А тепер я не знаю, як жити без тебе у всіх сенсах. Я була така, тому що ти підсвічував мене зсередини. Тепер світло згасло", - написала Анна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні