У калюжі крові знайшли тіло найбагатшого депутата рф. ФОТО

0
У калюжі крові знайшли тіло найбагатшого депутата рф. ФОТО
В Індії знайшли тіло найбагатшого депутата Росії Павла Антова. Його тіло лежало калюжі крові під вікнами готелю, де він відзначав свій 65-річний ювілей, пише УНІАН.

Російський Телеграм-канал Shot повідомляє, що тіло мільярдера Антова знайшли у суботу в Райагаді (штат Одиша). Попередньо встановили, що найбагатший депутат РФ випав з третього поверху.

Напередодні померлий прилетів до Індії ще з трьома російськими туристами, щоб відзначити своє 65-річчя. Втім, після святкування в готельному номері знайшли друга Антова. Він лежав непритомний посеред пустих пляшок з алкоголем. Дорогою до лікарні друг мільярдера помер.

Через деякий час знайшли тіло Антова. Індійська поліція не виключає, що Павло Антов міг впасти в депресію через смерть друга і накласти на себе руки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні