На війні загинув український журналіст. ФОТО

0
На війні загинув український журналіст. ФОТО
На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць. Про загибель журналіста повідомила його колега Олена Юдіна.

Також підтвердив ректор Херсонського державного університету, який закінчив Антон, Олександр Співаковський, пише Детектор Медіа.

«На жаль, герої теж вмирають. Антон був одним із них, він став на захист нашої країни, нашої Херсонщини, де його добре знали і любили, бо без його прогнозів погоди шість років поспіль з дому не виходив жоден херсонець, без його традиційного “І хай все у вас буде добре” не починався новий день. Ефіри з ним були “заряджені на позитив”, усмішка не ховалася з обличчя ні його, ні ведучих, ні гостей. Антон завжди був з Україною в серці, з гордістю носив вишиванки, співав українські пісні, цінував все наше. За мир в Україні він і загинув», — написала Юдіна.

Антон Коломієць працював на телеканалі «Скіфія», який згодом став херсонською філіїєю Суспільного. Він був ведучим прогнозу погоди, а також режисером прямих етерів. Також він працював на херсонських телеканалах «ТвійПлюс» та «ВТВ плюс».

З початком російського повномасштабного вторгнення Антон вступив до лав ЗСУ.

У журналіста залишилась дружина Юлія та двоє синів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні