Росіяни стягують сили на два напрямки

0
Росіяни стягують сили на два напрямки
Про свої успіхи та очікування близького результату росіяни марять уже пів року, але опір українських воїнів зводить нанівець їхні заяви.

Російські окупанти намагаються наступати на Бахмут, а також концентрують свої сили на двох напрямках — на північ від Бахмута і в напрямку Запоріжжя. Але реальної можливості чогось досягти до них нема, пише LIGA.net.

Про це розповів голова ГУР України Кирило Буданов. Відповідаючи на запитання, чого українським військовим чекати выд ворога взимку, глава розвідки заявив, що найближчим часом не очікується серйозної зміни ситуації. Серед причин він назвав те, що росія у безвиході.

Бахмут він виділив як єдине місце активного наступу, але особливих успіхів у росіян нема. Українські військові продовжують утримувати лінію фронту, попри всі зусилля ворога. Вже пів року (з кінця серпня) окупанти заявляють, що Бахмут майже взятий, але цього досі не сталося.

На північ від Бахмута і в напрямку Запоріжжя ворог намагається концентрувати сили. Буданов зазначає, що в ГУР не бачать реальної можливості для росіян. Вони вже намагалися зробити кілька локальних спроб наступати, але їх було виявлено заздалегідь. Навіть нова порція мобілізованих не зможе нічого змінити кардинально.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні