--> На Волині карета швидкої допомоги застрягла у багнюці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині карета швидкої допомоги застрягла у багнюці

0
На Волині карета швидкої допомоги застрягла у багнюці
На Волині минулої доби рятувальники 4 рази виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

25 грудня через активне сніготанення власники двох домогосподарств у Любомлі потребували допомоги рятувальників. Працівники чергової варти 10 державної пожежно-рятувальної частини відкачали талу воду, що затопила прибудинкові території в приватних садибах на вулиці Шевченка й 1 Травня в Любомлі.

О 15:19 рятувальники групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вирушили за викликом на вулицю Дубнівську в Луцьку. Там у квартирі перебували 87-річна жінка, яка тривалий час не виходила на зв’язок. Бійці ДСНС за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері. З’ясувалося, що господиня помешкання не могла самостійно рухатися й потребувала медичної допомоги.

Цієї ж доби на території дачного масиву у селі Веснянка Підгайцівської громади рятувальники відбуксирували автомобіль невідкладної медичної допомоги, що з’їхав із проїжджої частини й застряг в багнюці на узбіччі. У «швидкій» перебували водій та фельдшер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні