Скільки ще триватиме війна рф проти України

0
Скільки ще триватиме війна рф проти України
Повномасштабна війна Росії проти України триває вже понад десять місяці, наразі є ознаки того, что президент РФ Володимир Путін готується до затяжної війни, пише ТСН.

Чи готовий він воювати роками, розповів голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Тома Гассільюд.

"Так, ми можемо побоюватися, що Росія продовжить свою військову агресію проти України. Після провалу його "спецоперації", президент Путін організовує себе на довготривалу війну. Він мобілізував військові резерви, адаптував російський ОПК і шукав збільшення підтримки від своїх союзників, які залишилися, зокрема Ірану та Білорусі. Він також розраховує на виснаження українців і "втому від війни" західних країн. Але не тому, що він "вирішив" продовжувати війну, бо він може це робити протягом тривалого часу. Бо його засоби будуть обмежені, його армія виснажена і відступає, санкції та згуртованість західних країн послаблюють його, а в громадській думці (всередині Росії - ред.) виникає напруження щодо ціни цієї війни", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні