--> За якої умови повістки на вулиці більше не роздаватимуть | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За якої умови повістки на вулиці більше не роздаватимуть

1
За якої умови повістки на вулиці більше не роздаватимуть
Доки в Україні триває воєнний стан, отримати повістку до центрів комплектування в можуть усі чоловіки призовного віку.

Вручати їх можуть як вдома, так і на вулиці та в громадських місцях. Про це розповів начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач, повідомляє 24 канал.

За його словами, врученням повісток на вулицях Міноборони збирає та актуалізує дані про військовозобов'язаних. Адже чоловіки практично ніколи не сповіщають територіальні центри комплектування про те, яку освіту вони отримали, куди переїхали, коли одружилися, розлучилися чи у них з'явилися діти.

"Якби військовозобов'язані самі подавали оновлені дані в територіальні центри, ніхто не ловив би їх на вулицях", – каже Горбач.

Вручення повісток для уточнення даних відбувається у громадських місцях, оскільки за домашніми адресами вручати їх малоефективно, вважає Горбач.

"Особливо легко це зробити, коли порушується громадський порядок – наприклад, комендантська година. Але це не означає, що всім цим людям вручають повістки, щоб призвати їх до ЗСУ. У 95 відсотках випадків це роблять, щоб громадянин з'явився в територіальний центр і там уточнили його військово-облікові дані. А потім він повертається додому", – наголосив Горбач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був тричі у воєнкоматі. Не змогли найти мою карточку. Так і не видали мені за 10 років воєнний білет (кожен раз не було бланків). Бардак там був завжди. Не треба зараз скаржитись, что чоловіки чогось там не сповіщають про зміни. Зайвий раз заходити не хочеться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні