На війні загинув розробник культової гри. ФОТО

0
На війні загинув розробник культової гри. ФОТО
Під Бахмутом загинув відомий український геймдизайнер і кіберспортсмен Володимир Єжов. Він працював над комп’ютерною грою «S.T.A.L.K.E.R.: Чисте небо».

Про це повідомив брат загиблого військового.

«Захищаючи Україну, загинув мій рідний брат, батько двох дітей, вірний друг із щирим серцем. Він говорив, що у боротьбі, яку зараз веде український народ, народжується щасливе майбутнє наших дітей. Сподіваюсь, ти потрапив у кращий світ, брате», – написав брат воїна.

Єжов, що відомий за нікнеймом Fresh, не тільки брав участь у створенні комп’ютерної гри "S.T.A.L.K.E.R.: Чисте небо". Він працював у компанії GSC Game World та працював над створенням ігор STALKER, "Козаки", проєктів World of Battles: Morningstar, Call of Cthulhu та Sherlock Holmes: Devil's Daughter.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні