Батько забив до смерті сина палицею

0
Батько забив до смерті сина палицею
У Саф'янівській громаді Одеської області літній чоловік в стані алкогольного сп'яніння завдав тяжких тілесних ушкоджень рідному синові. У наслідку отриманих травм молодик помер у власному будинку.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Житель Ізмаїльського району повідомив поліціянтам, що його сина невідомі побили до півсмерті та він без ознак життя знаходиться вдома.

"Поліціянти вилучили ймовірне знаряддя злочину та інші речі, що становлять інтерес для слідства. Фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого", — йдеться у повідомленні ГУНП.

Поліціянти встановили, що ввечері між батьком напідпитку та сином виник конфлікт. Під час сварки літній чоловік вдарив палицею по голові молодика та пішов спати. Вранці, побачивши сина мертвим, він перелякався і вигадав історію про напад на нього невідомих громадян.

Наразі горе-батькові загрожує позбавлення волі строком до 10 років. На час слідства підозрюваний перебуватиме під домашнім арештом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні