Вітчим зґвалтував 13-річну падчерку

0
Вітчим зґвалтував 13-річну падчерку
На Київщині затримали чоловіка, який неодноразово скоював сексуальне насильство над 13-річною падчеркою. Про це повідомив начальник Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов.

«Про цей мерзенний злочин нас повідомила мати дівчинки. Напередодні 35-річний чоловік відвів доньку дружини до сараю та почав вчиняти дії сексуального характеру. Як виявилося, це був вже третій випадок», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Фігуранту вже оголосили про підозру, сьогодні суд взяв чоловіка під варту. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

«Звертаюсь до батьків! Слідкуйте за дозвіллям ваших синів та доньок. При будь-якій підозрі вчинення протиправних дій сексуального характеру щодо дитини прошу одразу звертатись до поліції. Діти для нас найважливіше», – додав Нєбитов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні