--> П'ять причин випадання вій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'ять причин випадання вій

0
П'ять причин випадання вій
Небезпека випадання вій у втрати привабливості, це може вказувати різні порушення у роботі організму.

Ніхто не сперечатиметься з тим, що красиві, довгі вії завжди приковують до себе погляди. Але що робити, якщо вони раптом почали часто випадати? Насправді це привід виявити увагу до свого здоров’я, пише Woman24.

Дефіцит вітамінів
Не варто дивуватися випадання вій, якщо ви часто харчуєтеся шкідливою їжею або сидите на твердих дієтах. Здоровому зростанню вій сприяють залізо, магній, вітаміни A, B та E, а також біотин. Намагайтеся збалансувати та урізноманітнити свій раціон.

Шкірні захворювання
Для таких хвороб, як нейродерміт, герпес, псоріаз та деяких інших, характерна поява неприємних відчуттів, подразнень, сверблячки. При цьому часто і сильно починаєте терти очі. Ці агресивні механічні дії призводять до випадання вій. І тут найкраще записатися до лікаря.

Гормональний збій
Сам собою гормональний збій послаблює захисні функції організму, через що з'являється нестача вітамінів, яка і веде до випадання вій. У цьому випадку знову ж таки варто проконсультуватися з лікарем.

Неправильне використання щипців для завивки вій
Їх можна використовувати тільки в тому випадку, якщо вії чисті, без туші. Завиваючи нафарбовані вії, ви ушкоджуєте структуру вій і часто втрачаєте їх.

Неякісна туш
Перед покупкою косметики уважно вивчайте склади та вибирайте перевірені засоби, у яких ви не сумніваєтеся. Також варто міняти туш раз на 2-4 місяці, адже згодом у тюбику відбувається скупчення вірусів та бактерій, здатних викликати запалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні