Землю накриє потужна магнітна буря: чого чекати українцям

0
Землю накриє потужна магнітна буря: чого чекати українцям
Наприкінці 2022 року очікується низка потужних магнітних бур, які триватимуть п’ять днів одна за одною. Геомагнітна активність досягне максимального рівня. Тому метеочутливі люди у цей час можуть відчути дискомфорт, пише Телеграф.

Сильні магнітні бурі будуть спостерігатися в період з 24 по 28 грудня, свідчать дані ресурсу meteoagent. Повідомляється, що йдеться про високий рівень та k-індекс 5, тобто максимально потужна геомагнітна активність.

Так, у п’ятницю, 23 грудня, геомагнітне поле буде спокійним і відповідатиме k-індексу 2. Тоді як із суботи, 24 грудня, магнітна буря досягне максимальної інтенсивності. Так продовжуватиметься протягом п’яти днів, аж до середи, 28 грудня. Із четверга, 29 грудня, ситуація нормалізується. До речі, цей п’ятиденний геомагнітний шторм буде останнім у 2022 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні