Топ-5 знаків Зодіаку, які у 2023 році будуть самотніми

0
Топ-5 знаків Зодіаку, які у 2023 році будуть самотніми
Астрологи склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2023 рік й визначили за ним, хто в новому році не захоче вступати у шлюб.

Про це вони розповіли для Knowinsiders, пише Апостроф.

Лев
Леви не одразу впадають у вир романтичних почуттів. Щоб повністю довіритися партнеру Левам потрібно не просто кілька місяців, а навіть кілька років. Саме тому вони не поспішають зі стосунками чи шлюбом.

Скорпіон
Скорпіони - це природжені маніпулятори. І до того ж вони схильні вважати, що всі інші люди навколо мають таку вроджену здатність, тому не довірять нікому. З представниками цього знаку Зодіаку складно будувати серйозні стосунки, тому вони часто залишаються самотніми.

Водолій
Водолії дивляться на світ і бачать лиш чорно-білу картинку. Для них не існує сірого. Спочатку вони закохуються, ідеалізуючи об'єкт свого кохання, а коли вже починають стосунки, то сприймають навіть найменший недолік коханої людини як привід для розставання.

Овен
Овен незалежний, авантюрний і відверто дикий. Завдяки своєму милому, грайливому характеру Овен любить знайомитися з людьми, справляти на них враження та закохувати в себе, але представники цього знаку Зодіаку майже не здатні на серйозні стосунки чи тим паче міцний шлюб. Їм потрібно вдосталь "награтися" навіть у дорослому віці.

Близнюки
Життя цього знака Зодіаку надто активне, щоб туди могли просочитися серйозні стосунки. Вони проводять більшу частину часу на публіці, захоплені фліртом з іншими, іноді просто заради розваги. Їхня потреба у свободі та незалежності робить будь-які стосунки Близнюками ненадійними й короткочасними для будь-кого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні