У кремлі зробили тривожну заяву: що сталося

1
У кремлі зробили тривожну заяву: що сталося
Російські чиновники й надалі будуть їздити на Донбас, попри наявні ризики, як-от обстріл, у якому поранили ексглаву «Роскосмосу» Дмитра Рогозіна. Про це заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляють пропагандистські видання, пише Главком.

«Чиновники відвідують російські території і будуть відвідувати. Вони повинні туди їздити», – так Пєсков прокоментував обстріл, у якому постраждав Рогозін.

Кремлівський речник уточнив, що їздити у так звані ДНР та ЛНР дійсно небезпечно, проте це не стане на заваді російським урядовцям.

До того ж він згадав ефемерних російських добровольців, які начебто теж хочуть навідатись до сепаратистських утворень.

Нагадаємо, напередодні у Донецьку обстріляли кафе, де Дмитро Рогозін святкував День народження. Сам пропагандист отримав поранення м’яких тканин голови, сідниць та лівого стегна. Крім того, дві особи загинуло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що тут тривожного? Приїхав один "підсмалили'' зад. Інший без голови повернеться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні