Українська співачка вперше стала мамою

0
Українська співачка вперше стала мамою
Відома українська співачка MARIETTA поділилася радісною звісткою.

У середу, 21 грудня, артистка та її чоловік Олександр вперше стали батьками. Виконавиця народила сина. Радісною звісткою новоспечена матуся поділилася у Facebook.

MARIETTA запостила знімок з зображенням бирки з пологового.

"Наш найкращий день у житті!" – так прокоментувала співачка світлину.

Зазначимо, що для MARIETTA та її чоловіка, з яким артистка вже 12 років разом, поява первістка була дуже бажаною та довгоочікуваною. Декілька років тому MARIETTA пережила непросту історію та відверто розповіла про те, що втратила дитину. Коли почалася повномасштабна війна, чоловік пішов в тероборону, а співачка стала активно волонтерити. А за декілька місяців MARIETTA дізналася, що завагітніла.

"Скажу чесно, це стало великою несподіванкою. Звичайно, я переживала, адже в країні війна. З іншого боку, моя вагітність дала мені стільки сил і віри у майбутнє!" – поділилася артистка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні