Оля Полякова прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком

0
Оля Полякова прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком
Cпівачка Оля Полякова в авторській програмі «Дорослі дівчатка» розповіла про особисте – теперішні стосунки з чоловіком, бізнесменом Вадимом Буряковським. За словами артистки, пліткарі вже встигли їх розлучити, пише Уніан.

«Хтось пустив слух, що я розлучилася з Вадиком. Я не розумію, звідки ці ноги взагалі ростуть, тому що і моєму Вадику його друзі задавали запитання: «Ви розлучилися?» Хтось пустив цю чутку. Я не розлучаюся з Вадиком», – заявила співачка.

Полякова зізналася, що нині її стосунки з чоловіком дуже змінилися: «Ми зараз спілкуємося набагато більше, ніж спілкувалися до війни. Принаймні ми зідзвонюємося кілька разів на день, чого раніше не було. Якщо я їхала на гастролі, я могла три дні не дзвонити. Зараз ми весь час у спайці. Чому? Тому що в нас купа запитань і у нас ніби спілкування стало більше».

Тим часом співачка зізналася, що в її шлюбі все не так ідеально: «Ми відвикли одне від одного. Коли ми сходимося на одній території, ми сваримося страшно. Сваримося так, що просто не можемо одне одного витримувати, тому що звикли жити на відстані. Це страшно. І я розумію, що коли ми почнемо жити разом, якщо до цього не розбіжимося, то до цього треба буде знову звикати. Але я не розлучилася і не збираюся. Годі розпускати ці плітки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні