Чим займаються армії рф та білорусі біля кордонів України

0
Чим займаються армії рф та білорусі біля кордонів України
Попри те, що Росія називала себе другою армією світу, а білоруські війська традиційно вважала нижчими за власні сили, відтепер збройні сили республіки почали навчати новоприбулих російських "мобіків".

Про це повідомляє військові розвідка міністерства оборони Великої Британії, пише Апостроф.

"19 грудня 2022 року президент Путін вирушив до Мінська, щоб провести переговори з президентом Білорусі Лукашенком. У розмові президентів говорилося про "єдиний оборонний простір", - йдеться в повідомленні.

У розвідці Сполученого Королівства підкреслили, що за допомогою білоруських інструкторів РФ намагається хоч частково заповнити власну їх нестачу, багато з яких дислоковані в Україні чи загинули.

"Хоча Росія та Білорусь мають великий досвід військового співробітництва, підготовка білорусами мобілізованого російського персоналу є зміною ролей. Росія традиційно вважала білоруські війська нижчими за російські сили, а їх використання як інструкторів є ознакою перенапруження російської військової системи", - резюмували у Британській розвідці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні