До кордону з Волинню росіяни перекинули 30 танків

0
До кордону з Волинню росіяни перекинули 30 танків
Понад 30 танків ЗС РФ перекинуто з Вітебської до Брестської області Білорусі, яка межує з Волинню, пише Беларускі Гаюн.

За уточненими даними, вчорашній ешелон, який прямував із Заслоново у бік Слуцька, зрештою прибув на залізничну станцію Полонка (Баранівський рн, Брестська обл).

Техніка ЗС РФ, яка знаходилася на полігоні «Лепельський», була занурена на залізничну станцію Заслонове (Вітебська обл) і вирушила звідти о 06:20 20 грудня.

Загалом в ешелоні був присутній 51 вагон, серед яких 46 — вагони-платформи з технікою: 31 танк Т-72Б3 та Т-80, 13 Уралів, 1 БТР-80 та 1 гусенична інженерна машина. Також було причеплено 3 вантажні вагони (зі спорядженням та боєприпасами) та 2 пасажирські вагони, в яких перевозилося близько 100 осіб особового складу.

Пунктом його призначення попередньо був Слуцьк (Мінська обл, РБ), проте після зупинки він продовжив рух прибувши о 05:30 21 грудня на залізничну станцію Полонка. Нагадаємо, що поряд із залізничною станцією Полонка знаходиться полігон «Обуз-Лісновський», де дислокуються ЗС РФ.

Маршрут ешелону був наступний: Заслонове → Орша-Східна → Червено → Могильов-II → Осиповичі-I → Слуцьк → Барановичі-Поліські → Барановичі-Центральні → Борівці → Полонка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні