Відомий український ведучий закрутив роман із 22-річною журналісткою. ФОТО

0
Відомий український ведучий закрутив роман із 22-річною журналісткою. ФОТО
Український шоумен Володимир Остапчук знову підігріває інтерес до свого особистого життя.

Не встигли вщухнути чутки навколо розлучення Остапчука з другою дружиною, нотаріусинею Христиною Горняк, як вже з'явилася нова тема для обговорень. Так, подейкують, що Володимир закрутив новий роман, пише ТСН.

Ширяться чутки, що Остапчук почав зустрічатися з 22-річною журналісткою родом з Кропивницького Катериною Полтавською, яка живе та працює в Києві.

Приводом для обговорення їхніх ймовірних стосунків стало відео, яким у TikTok поділилася блогерка Юлія Тимошенко. У ролику блогерка зібрала фото з одних і тих самих місць, що їх Володимир та Катерина постять у своїх фотоблогах.

Так от і журналістка, і ведучий показали на своїх знімках одну й ту ж ялинку, яка встановлена вдома у ведучого. Окрім того світлини сніданку обох були зроблені за одним й тим самим столом.

До речі, свого часу саме таким чином Остапчук натякав на стосунки з Горняк. Перш ніж офіційно представити Христину як свою дівчину, вони з нею постили світлини з однакових локацій в Instagram.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні