«Родинний дрон для ЗСУ»: відомий лучанин організував благодійну акцію. ФОТО

1
«Родинний дрон для ЗСУ»: відомий лучанин організував благодійну акцію. ФОТО
Лучанин, заслужений діяч мистецтв України Віталій Миколайович Іваницький, зініціював і організував благодійну акцію серед членів своєї сім'ї, своєї родини, друзів та інших небайдужих людей - збір благодійних коштів на придбання дрона для воїнів Збройних Сил України.

На придбання дрона зі свого сімейного бюджету виділили кошти сім'я
пенсіонерів Віталія та Лариси Іваницьких, їхні три доньки, їхні зяті, їхні родичі та друзі, з грошей яких вже придбано один дрон - квадрокоптер і передано воїнам 100-ї бригади ЗСУ.

Командир одного з підрозділів ЗСУ, при отримані дрона, зазначив, що - це дуже необхідний і гарний подарунок для бійців, особливо на передодні свята Святого Миколая Чудотворця.

Віталій Іваницький та Володимир Зімберовський, один з благодійників придбання дрона для Волинських воїнів, подякували нашим землякам за відвагу і мужність по охороні територіальної цілісності і Незалежності України та проінформувати їх, що довідавшись про проведення цієї благодійної акції, інші добродії теж вирішили долучитися до цієї благородної справи і вже виділяють свої благодійні кошти на придбання другого дрона для наших Волинських воїнів 14-ї бригади ЗСУ.

На думку Віталія Іваницького, сьогодні кожен свідомий українець, в силу своїх можливостей, допомагає Збройним Силам України, але у цій допомозі мало КОНКРЕТИКИ, тому і виникла така ідея - згуртуватися своєю сім'єю, своєю родиною і у складчину зібрати кошти та придбати якусь КОНКРЕТНУ і необхідну річ для ЗСУ.

У даному випадку, вирішили акумулювати свої благодійні кошти на придбання дрона, купити і передати його одному з підрозділів Волинських воїнів ЗСУ. Так і вийшло - своєю сім'єю і родиною, зі своїми друзями, КОНКРЕТНО зібрали кошти на дрон для ЗСУ.

За словами Віталія Іваницького, було б добре, якби сьогодні кожна сім'я і родина по всій Україні згуртувалися так само і підтримали мою ідею щодо придбання речей для наших воїнів і передали їх у будь-який підрозділ ЗСУ.

Наші люди, наші воїни, теплотою своїх сердець, ще з більшою відвагою захищатимуть кожного з нас, хто піклується про них - справжніх українських Героїв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо когось цікавлять цивільні дрони, можна обрати їх на сайті https://kvadrocopter.com.ua/kvadrokoptery/ Тут хороший вибір і консультанти знавці своєї справи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні