У Повітряних силах розповіли, чи чекати ракетного терору на Новий Рік

0
У Повітряних силах розповіли, чи чекати ракетного терору на Новий Рік
У Збройних силах України прокоментували чутки, що нібито на новорічні свята може статися посилення російських ракетних ударів. В армії наголосили, що план у окупантів чіткий, а головні цілі в нашій країні у них розписані, пише Телеграф.

Так, представник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат, відповідаючи на запитання про вищезгадані чутки, розповів, що росіяни мають пріоритет цілей на війні з Україною.

"Наше Головне управління розвідки (ГУР МОУ — Ред.) порадило не прив’язуватися до дат, що вони можуть там нас "вітати". Україні. Перший пріоритет, другий, третій", — зазначив співрозмовник.

За словами Ігната, росіяни обирають таку ціль, щоб завдати Україні якомога більше втрат.

"І, залежно від того, де нам буде болючіше, ...вони туди і б’ють — як підлегше, нахабніше і болючіше. А якщо є можливість прив’язатися трохи до дати, щоб догодити диктатору (путину — Ред.), і для російського народу теж ж треба працювати, на публіку внутрішню… — це може бути цілком», — сказав Юрій Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні