Що відбудеться в Україні до літа 2023 року

0
Що відбудеться в Україні до літа 2023 року
До літа 2023 року інтенсивність подій в Україні знизиться ще сильніше. На цьому тлі західний ВПК почнеться розганятися. Своєю чергою президент РФ Володимир Путін лише заводить Росію в глухий кут, не маючи можливості змінити обстановку на свою користь.

Таке пророцтво озвучив радник офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE", пише УНІАН.

"Кому страшніша затяжна війна? 1,5% світової економіки чи коаліції, яка має 60%? Єдина надія РФ - завести ситуацію в глухий кут. Подоляк (Михайло Подоляк, радник керівника ОП - УНІАН) вже сказав, що ми торгувати своєю територією не будемо. Тому вся ця "затяжна війна" до літа почне підздихать. Це не означає, що закінчаться бойові дії, не означає, що закінчаться обстріли крилатими ракетами. Це означає, що вона почне падати по інтенсивності: інтенсивності повітряних ударів (вони почнуть падати ще раніше), інтенсивності бойових дій на землі - це буде така млява, поточна історія. А закінчити її повинна буде Україна і Збройні Сили оборони на полі бою", - говорить Арестович.

Але, за його словами, все це залежить від поставок озброєння і військової техніки.

"Вони (поставки - УНІАН) будуть, я думаю, продовжуватися, посилюватися, розширюватися. У мене є відчуття, схоже на інтуїцію, що можливо і літаки передадуть, а не тільки ППО. А коли промисловість розкочегариться, то може і по наземній техніці щось буде", - припустив Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні