Джері Хейл емоційно відреагувала на поразку у Нацвідборі Євробачення

0
Джері Хейл емоційно відреагувала на поразку у Нацвідборі Євробачення
Вчора ввечері у прямому ефірі обрали артистів, які представлятимуть Україну цього року у Великій Британії на конкурсі «Євробачення-2023». У фіналі змагалися десять фіналістів. На конкурс, який відбудеться у травні в Ліверпулі, поїде гурт Tvorchi, пише Главком.

Співачка Jerry Heil, якій прогнозували перемогу букмейкери, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, що думає про свою поразку. Співачка вже не вперше боролася за право поїхати на Євробачення.

Jerry Heil заявила про бажання відмовитись від змагань за право представляти Україну на конкурсі.

«Не думаю, що вже колись піду. Досвід показує, що треба, керуючись своїми ж образами, заходити в інші двері», – повідомила співачка в телеграм-каналі.



«Розумієте, чому я плачу? Я дуже вболіваю за нашу українську мелодику. Я так щиро її люблю, що у мене серце розширюється щоразу, як я чую нову поспівку. Днями, а буває ночами, я досліджую автентичний спів і шукаю нові матеріали. Я хочу, щоб це стало світовим здобутком. І сьогодні я усвідомила, що зробити мені це завдяки «Євробаченню» не вдасться. Дуже прикро, щиро. Але буду шукати інший шлях», – додала Яна Шамаєва.

Цього року Нацвідбір був не таким, як завжди. Конкурс відбувся у бомбосховищі та з мінімальною кількістю глядачів. Прямий ефір фіналу відбору на «Євробачення-2023» транслювали на каналі «Суспільне Культура», на YouTube «Євробачення Україна» та інших діджитал-платформах «Суспільного». Також можна було подивитись у додатку «Дія».

Нагадаємо, що Kalush Orchestra хоч і переміг на Євробаченні-2022, але наступний конкурс в Україну не привіз. Європейська мовна спілка перенесла шоу у Велику Британію, представник якої – Сем Райдер – посів друге місце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні