Водій зніс стовп з камерою фіксації швидкості на трасі Львів-Луцьк. ФОТО

0
Водій зніс стовп з камерою фіксації швидкості на трасі Львів-Луцьк. ФОТО
У неділю, 18 грудня, на трасі Львів-Луцьк у селі Ременів на Львівщині 38-річний водій автомобіля Tesla на швидкості зніс бетонну електроопору, на якій встановлена камера автоматичної фіксації швидкості та порушень ПДР.

Як розповіли ZAXID.NET в поліції Львівщини, ДТП сталася у неділю близько 10:45 на дорозі Львів-Луцьк у Ременові. 38-річний водій з міста Кам’янка-Бузька не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору, на якій встановлено камеру фіксації швидкості руху. Обмеження швидкості на цій ділянці траси становить 50 км/год.

Унаслідок ДТП електроопора впала на автомобіль, Tesla зазнала суттєвих пошкоджень. За даними поліції, попередньо встановлено, що водій був тверезий, він не постраждав. На місці працюють правоохоронці, встановлюють всі обставини ДТП та покарання для водія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні